by

Kaikki käyttäjästä jazzmusiikin

Jazz-musiikkia on hyvin suosittu musiikkia, tämänkaltaisen musiikin on ollut suosittu genre lähtien jo 20-luvulla, enimmäkseen läsnä ja ilmeinen Afrikkalainen Amerikan lähiöissä ja sitten eri puolilla Amerikassa ja Euroopassa.

Jazz on aina vaikuttanut suosittu, enemmän valtavirran musiikkia, vuosien varrella se on käynyt läpi monia kehitys, tuottaa monia eri osa genrejä kuten aika on mennyt. Jazz vaikuttaa myös eri kulttuureissa ja alueiden se tuodaan, jokaisen kulttuurin antaessa omat erilliset käänne genre. Tämä on luonut monia erottuva ja eri tyylejä jazz kulttuuriin.

On vaikea määritellä lähtökohtana jazzmusiikin genre, koska on niin monia eri osa genreihin ja kulttuureja, jotka ovat mukana itsensä jazz-musiikkia. Se on myös erittäin vaikea todella määritellä jazz, ja laittaa jonkinlainen etiketin n piirteet ja ominaisuudet, koska se on tullut niin laajalti vaihtelevia.

Yksi valtava osa jazzmusiikin on ehdottomasti improvisointi – pelaa noin, harvoin pelaa sama laulu tai sävelmä useammin kuin kerran, joilla ei ole erityistä muistiinpanoja tai avaimia seurata ja kokeilemalla musiikki, joka on valtava osa jazz liberaali, vapaa tuntuu. Varhainen jazz liikkeet oli myös eräänlainen puhelun-ja-vaste kuvio, jossa jotkut pelaajat pelata huomata, vain muita ihmisiä pelaa eri välineillä sama asia, ja niin edelleen se menisi, jolloin genre hieman kilpailukykyinen aikana live-esityksiä.

Monet varhain jazz muusikot eivät edes tiedä, kuinka musiikkia. Tämä ei todellakaan ole sanoa, että jazz pelaajat eivät ole lahjakkaita – ne ovat varmasti erittäin lahjakas, usein enemmän kuin klassisen esiintyjiä. Usein he sen sijaan oppii toteaa korvakuulolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *