by

Ambient musiikki – Luonnon ääniä Put Music

Se on usein pelaa paikkoja, joissa käyt. Olipa taidegalleria, ainutlaatuinen erikoisuus kauppa tai ravintola, ambient musiikki luo tunnelman. Tämä musiikki genre on nähnyt kasvu suosio viimeisten 30 vuoden aikana.

Ambient musiikki perustuu järkeviin ja ääni kuvioita. Se ei ole riippuvainen muodollista, perinteinen musiikin elementtejä sen koostumusta. Vaikka se voi sisältää näitä, se on avoin taivuttamalla tai kokonaan poistamalla mitään sääntöjä.

Ambient musiikki on ilmakehän luonteeltaan, siinä mielessä, että se luo ilmapiirin äänen herättää aistit. Se käyttää usein luontoon esimerkkinä. Säveltäjä Tämän tyyppistä musiikkia voi käyttää kaunis kuutamoyönä kuin hänen perusta ääniveistos joka herättää tämän kohtauksen.

Ambient musiikin juuret ovat klassisen musiikin. Se käyttää lainattuja osia impressionismi, konkreettinen musiikki, avantgardea ja minimalismi. Kuitenkin, se ei ole jokin näistä tyylit lisää sinänsä. Se on sen oma eläin. Ymmärtäminen näistä musiikkityylien saat paremman käsityksen elementtejä ambient musiikkia.

Impressionismi: Tämä musiikki ammentaa ilmakehän vaikutuksista ja kuvaileva ideoita. Ääni tuuli on ilmakehän vaikutus, joka voi olla osa musiikkikappale. Kuvaava idea perustaa musiikkia voisi olla: ”Rakastan miltä hiekka muodostaa aaltokuvioita on windblown erämaassa.” Tämä sana kuva voi innostaa säveltäjä kirjoittaa ambient -pala käyttää äänen tuoda kuvia kuulijoiden mieliin.

Musique Concrete: Tämä musiikki nojaa luonnon ääniä ympäristöämme. Se käyttää myös minkä tahansa muun tyyppinen melu, joka voisi pidä musikaali. Operaattorin nämä ääniin osaksi koostumus luo erilaista, ei-perinteisten musiikkielämyksen. Esimerkiksi ääni jackhammer on laillinen Äänielementillä sijoittaa osaksi äänen tallennus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *